.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 betekent zoveel voor mij om betr Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 30 Mei 2019
Berichten: 223

BerichtGeplaatst: 26-11-2019 03:50:13 Reageren met citaatTerug naar boven

2019 - No Cuts No Glory, de kapperszaak van Drew Henderson, is representatief voor de feitelijke ontmoetingsplaatsen van Chicago. Binnen de kapperszaak wordt over sport, politiek en meer gedebatteerd. Voorbereidingen voor feesten worden gemaakt. En, het allerbelangrijkste, obligaties worden in de hele gemeenschap gesmeed.
Henderson en zijn winkel zijn ook Nike Air Force 1 Femme inspiratie voor de nieuwste Chicago-specifieke Air Force 1,Nike Air Huarache Mujer de AF-1 ALL FOR 1 - CHICAGO. De schoen bevat een reeks grafische en Nike Air Max 90 Mujer materi?le elementen die de kapperszaak vieren, van een speciaal gemaakte tongtag die de skyline van Chicago omzet in het silhouet van een kam, tot aglets op basis van traditionele kapperspalen (maar met een toegevoegde Chicago-vlag-twist). Op de hiel herinnert een ponyhaarlipje aan de dagelijkse haarsneden in de winkel, terwijl een binnenafbeelding van twee handen eenheid viert. Creatieve aanpassingen aan het AF1-ontwerp zijn ook specifiek gemaakt voor gebruik in de kapperszaak: opgerolde randen maken het gemakkelijker om haar te verwijderen (er zijn geen zichtbare naden om vast te komen te zitten) Waxveters zorgen ervoor dat gevallen haar niet vast komt te zitten Een speciaal ontworpen ijs-rubberen zool heeft Nike Internationalist Mujer een zwart / wit ruitpatroon in een ode aan klassieke www.davidgarrett.frkappersvloer De AF-1 ALL FOR 1 - CHICAGO brengt 7 december uit op Nike Air Max 97 Femme nike.com en bij geselecteerde winkels in Chicago. 2019 - Het einde van het jaar is het Ekiden-seizoen, gemarkeerd door duizenden middelbare school-, universiteits- en profteams die strijden op intranationale wegraces. Het meest bekeken jaarlijkse sportevenement van het land begint in oktober en duurt tot het nieuwe jaar. De enorme fandom van het evenement dient als colorway-inspiratie voor het Ekiden Zoom Pack, met vijf leden van de Zoom-familie.
De colorways worden getrokken uit de geschaalde tranen van Japanse bullet-treinen, die een natie in beweging markeren tijdens de estafettewisselingen van de race en zijn weg volgen naar het belangrijkste sportevenement van deze zomer in 2020.2019 - Converse werkt samen met Nike Air Max 270 Donne PLEASURES, een LA- gebaseerd merk bekend om oneerbiedige Nike Air Max 95 Womens grafische afbeeldingen, om een ??nieuwe kant van de Converse Nike Air Max 90 Damen Pro Leather te introduceren. De collectie benadrukt het silhouet als een voertuig om af te drukken, met zwart-witte afbeeldingen beschermd door een transparante buitenlaag. Met behulp van Tyvek als de basislaag, hebben de graphics een gekreukte esthetiek die na verloop van tijd verslijt, dus elk silhouet heeft zijn eigen unieke, ingebroken uiterlijk.
"Het is een klassieke schoen en weinigen hebben er creatief op getikt, dus we zijn verheugd om de PLEASURES ontwerpesthetiek toe te voegen aan het DNA van Converse, waardoor onze fans hun eigen versie van het silhouet krijgen, terwijl ze onderweg nieuwe aantrekken," zegt Alex James, mede-oprichter van PLEASURES.
De Converse x PLEASURES Pro Leather is vanaf 22 november Nike Air Max 97 Womens beschikbaar op converse.com en wereldwijde retailpartners.
Het Nike Air VaporMax Donne Ekiden Zoom Pack zal op 3 december worden uitgebracht in Nike Air Max 90 Damen Rosa Japan en 2 januari wereldwijd.
"" Het betekent zoveel voor mij om betrokken te zijn bij de productie van een schoen die enkele van de belangrijkste dingen in mijn leven vertegenwoordigt: Chicago, de kapperszaak en de gemeenschap. Het is een eer om een ??schijnwerper op de stad, de industrie te schijnen en gemeenschap die me heeft gemaakt tot wie ik ben en me elke dag motiveert. Ik deel dit met iedereen ', zegt Henderson.
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum