.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 dag mijn eigen gedachten Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 27 Dec 2019
Berichten: 378

BerichtGeplaatst: 03-04-2020 09:53:45 Reageren met citaatTerug naar boven

Samen hebben we de kracht om alle veranderingen die we willen zien te laten plaatsvinden. Dat was de gedachte die mij overbleef na het leiden Adidas Eqt Support Adv Donna van een paneldiscussie over vrouwenkwesties in de sport van MUT met Cat Nike Air Max 95 Mens Bradley, Clare Gallagher, Gina Lucrezi, Silke Koester, Ryan Smith en Sage Canaday.

Discussiepanel: Sandi, Sage, Cat, Clare, Gina, Silke en Ryan.
Elk jaar ben ik in de sport geweest en ik heb positieve veranderingen gezien, alleen omdat mensen de moed hadden om iets te zeggen, zelfs als ze wisten dat ze kritiek zouden krijgen. We hebben nu een betere dekking van vrouwenraces, Ultra Trail du Mont Blanc herkent nu de top 10 vrouwen en mannen (in plaats van 5 vrouwen en 10 mannen), de meeste races bieden nu hetzelfde prijzengeld, vrouwen en mannen lopen nu dezelfde afstand en hebben dezelfde teamgrootte bij de Wereldkampioenschappen berglopen, etc. Hiervoor ben ik dankbaar, maar zoals veel andere vrouwen ben ik nog niet tevreden. Tijdens de discussie heeft het panel Nike Air Max 270 Donna fantastisch werk geleverd, niet alleen door te praten over de huidige Nike Cortez Heren problemen in onze sport, maar ook door enkele oplossingen te geven waar we op kunnen bouwen.

Hoewel we veel terrein hebben bestreken, zou het gemakkelijk zijn geweest om veel dieper in te gaan op een van deze onderwerpen. Er is ook veel waar we geen tijd voor hadden. Hier zijn enkele voorbeelden van waar we nog meer over hadden kunnen praten:

-Redenen waarom er zoveel meer mannen in MUT Running zijn

–Waarom leren we meisjes bang te zijn

–Meisjes lopende rolmodellen

–Veiligheid en seksisme onderweg

-Waarom zijn sommige vrouwen bang om te praten? De negatieven van sociale media (d.w.z. de YouTube-opmerkingen over de video)

-De gevolgen waar vrouwen vaak mee te maken krijgen als ze toegeven dat ze competitief zijn of een goede race 'bezitten', maar mannen worden Adidas Zx Flux Herren hiervoor vaak geprezen.

- Krijgen mannen en vrouwen evenveel aandacht Nike Air Max Sequent 2 Herren tijdens (d.w.z. gejuich aan de finish) en na races?

Wat kun je nog meer aan deze lijst toevoegen?

Zoals mijn zus, Ray, zei na de discussie, zijn de veranderingen die tot dusver zijn aangebracht voornamelijk te danken aan 'gaven die aan vrouwen worden toegeschreven: hersenen om intelligent controversi?le onderwerpen te bespreken, hart om hun kracht en vermogen om de afstand te nemen te bewijzen, en vreedzaam (maar krachtig) ) protesteren tegen onrecht. Bobbi Gibbs, Kathrine Switzer, Miki Gorman (en nog veel meer) hebben niet voor ons gevochten om genoegen te nemen met 'goed genoeg', maar dus konden we blijven streven naar gelijkheid. '

De gesprekken die we met elkaar voeren zijn krachtig, soms krachtiger dan we ons realiseren. Ik kreeg eigenlijk pas de moed om het evenement te organiseren na een geweldige discussie met een Adidas Superstar Femme vriendin Silke een berg op te lopen. Ze breidde die dag mijn eigen gedachten uit en versterkte mijn overtuiging dat we diepe gesprekken met elkaar moeten blijven voeren om individueel te groeien en samen positieve veranderingen aan te brengen. Ik verwacht niet dat iedereen het altijd met elkaar eens zal zijn tijdens het bespreken van vrouwenproblemen in MUT-hardlopen. Ik verwacht echter ten volle dat meningsverschillen plaatsvinden met respect en vriendelijkheid jegens elkaar, anders is het voor anderen hoe dan ook moeilijk om tegengestelde meningen te respecteren. Dat gezegd hebbende, luister naar de onderstaande discussie en als je erdoor wordt geraakt, deel het dan en houd het gesprek gaande!
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum