.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 ding is minimaal en aquatische odes (de origi Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 30 Mei 2019
Berichten: 223

BerichtGeplaatst: 14-10-2019 02:44:28 Reageren met citaatTerug naar boven

Als aanvulling op de breedte van keuze in Air Force 1, en na de lancering van de Air Force 1 Shadow Nike Air Max 2017 Womens voor dames, weerspiegelt een nieuwe reeks perspectieven op het silhouet de vele gemeenschappen - van basketballiefhebbers tot Swoosh-fanaten - die de schoen hebben omarmd sinds Debuut uit 1982.
Sommige van de ontwerpen worden Nike Air Max Classic BW Womens aangedreven door seizoensgebonden materialen, terwijl andere gloeien met vakantie-passende kleding. Vrijgeven van oktober tot december, vieren allemaal de klassieker met Nike Air Max 95 Mujer nette nuance.De Air Force 1 Gore-Tex is een oefening in het vertalen van de AF1 voor bescherming tegen winterweer. Er zijn twee benaderingen: de eerste, een High, hervormt eerdere overwegingen (inclusief AF1 Duck mmreinigung.de Boot-tooling) en voegt een nieuwe wending toe met een aanpasbare bootie met ritssluiting. Dit zorgt voor meerdere stylingopties, evenals een robuuste esthetiek. De lage versie houdt dingen klassiek, gelaagd ballistisch nylon en Nike Air Max TN Womens volnerfleer over een Gore-Tex voering. De nieuwste versie van het Air Force 1 NBA-pakket wordt benadrukt door een satijnen hak en het eerste gesplitste Swoosh-ontwerp. Lage versies bestrijken een volledig gamma van de meest voorkomende kleuren van de competitie - rood, geel, zwart en marine - terwijl de High de sfeer van drie legendarische franchises weerspiegelt. Alle paren zijn beschikbaar Nike Air Max Thea Womens in maat 3.5 en hoger.Een vervolg op het White Skeleton 2018, het Air Force I zwarte skelet brengt een reflecterende buitenzool en glow-in-the-dark bottenprint naar een zwarte basis.De Air Force 1 Swoosh Pack bevat extra Nike Air Max 95 Damen Swoosh-details op het neusvak en speciale "Swoosh" -tekst op de U-hals in plaats van het traditionele merkmerk. Opvallende flair is waar de Air Force 1 Snakeskin voor staat. De schoen is gedeeltelijk ge?nspireerd op pregame Nike Air Max 720 Dames tunnelingangen en valt in grijze, gele en witte kleuren.
Naast deze vijf stijlen put de Air Force 1 Under Construction uit de Londense bouwboom en verwijst naar bouwjacks en verkeerskegels via een in-lay Swoosh, rasterpatroon en toegevoegde teen-tip details.
Download hier afbeeldingen van de Under Construction en alle vakantiestijlen van Air Force 1. Toen het in 1991 op de planken kwam, Nike Air Max Command Dames introduceerde de Nike Huarache een radicale nieuwe benadering van het bevatten van de voet. De neopreen bootie en het exoskeletale bovenwerk boden een knus gevoel en een behendige balans tussen een constante knuffel en op Nike Air Max 90 Dames maat gebaseerde aanpassingen. Nu, met de introductie van de Nike Adapt Huarache, worden die eigenschappen aangevuld met Nike FitAdapt-technologie, een intelligent platform dat samen met de gebruiker wordt bijgewerkt en ontwikkeld. De Nike Air VaporMax Womens nieuwste versie van FitAdapt zorgt voor een breder scala aan persoonlijke voorkeuren te midden van verschillende omgevingen en situaties - een belangrijke revolutie gezien het multifunctionele karakter van hedendaagse lifestyle schoenen.
De esthetiek van de Nike Adapt Huarache haalt zijn inspiratie los van zijn naamgenoot. Branding is minimaal en aquatische odes (de originele Nike Air Vapormax Damen neopreen bootie is afgeleid van een waterski) defini?ren beide kleurbanen en de geleding van de buitenmantel van de nieuwe schoen.
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum