.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 misschien niet langer in het Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
Labi1995



Geregistreerd op: 02 Nov 2018
Berichten: 412

BerichtGeplaatst: 07-03-2019 07:47:46 Reageren met citaatTerug naar boven

Ik ben tot het besef gekomen dat mijn voorkeuren voor loopschoenen zijn verschoven naar een punt waar ik gewoon niet meer kilometers op bepaalde schoenen kan zetten. Dat wil niet zeggen dat het slechte schoenen zijn, alleen dat ze niet aan mijn persoonlijke behoeften voldoen. Nike Air Max 95 Dames De twee schoenen waar ik hier op zal reageren, passen beide in deze categorie, maar om verschillende redenen. Ik heb allebei Adidas ZX Flux Femme meer dan 9 maanden gehad en ik moet ze met pensioen laten gaan om extra ruimte te maken op mijn schoenenrek ... Toen ik eind vorig jaar een evaluatievoorbeeld van de Somnio Runnaissance 2 vroeg, waren er niet echt schoenen met echt geen val op de markt, dus ik was ge?ntrigeerd om te zien hoe ze zouden kunnen werken (openbaarmaking: deze schoenen werden door de fabrikant gratis testmonsters verstrekt). Ze kwamen midden in de winter aan, en gezien de vreselijke omstandigheden die we hier vorige winter in New Hampshire hadden, kon ik ze niet dragen tot de sneeuw was gesmolten (niet genoeg grip op ijs en sneeuw). De Somnio Runaissance 2-schoenen zijn uniek in concept omdat ze zelf kunnen worden aangepast. U kunt Nike Air Max 90 Damskie schuimwiggen van verschillende dichtheid onder de zijhak en mediale voorvoet inbrengen om aan uw eigen behoeften / smaken te Nike Air Span 2 Herren voldoen (zie geel schuim onder de hiel en voorvoet op de foto's rechts en boven), u kunt de hoeveelheid steun bij de voetboog kiezen die wordt geboden door de binnenzool (3-niveaus om uit te kiezen), en je kunt kiezen om een ??varus-wig onder de binnenzool te plaatsen (tilt de mediale kant van de binnenzool een beetje op (weer, 3-niveaus wighoogte). Hoewel mijn persoonlijke voorkeur is voor zo weinig mogelijk ondersteuning, ik realiseer me dat anderen verschillende voorkeuren hebben, en het vermogen om een ??enkele schoen aan te passen is op zijn minst vernieuwend. Het toevoegen van een manier om hielenlift zelf aan een schoen aan te passen lijkt een natuurlijk verlengstuk van Dit ontwerp.In termen van pasvorm, de Nike Air Max 90 Dames Runnaissance is redelijk comfortabel. Het is zeker geen brede schoen in de voorvoet, maar het niet overdreven persen Nike Epic React Flyknit Donne mijn metatarsals en tenen samen - ik zou het gemiddelde breedte noemen. is leuk, en de schoen is goed geconstrueerd .
De zool van de Runiassance is duurzaam, met een substanti?le hoeveelheid buitenzoolrubber eronder. Mijn eerste probleem met deze schoen is echter dat deze wordt geadverteerd als een NADA-schoen, wat betekent dat er geen anterieure druppel is aangebracht. Als ik het echter meet met C-remklauwen zonder de binnenzool, meet ik het consequent als een druppel van 4 mm (22,5 hakken, 18,5 voorvoet). De binnenzool heeft een uniforme breedte, dus ik betwijfel of dit echt een zero-dropschoen is.
Op de vlucht voelt de schoen vergelijkbaar aan vele andere minimale drop-schoenen. De rit is echter vrij stevig en stijf - dit is geen erg flexibele schoen en de beste vergelijking die ik kan bedenken is de GoLite Amp Lite. Bovendien, en Nike Air VaporMax Femme dit is mijn grootste probleem met de Runaissance, is de schoen zwaar. Met een gewicht van 11,3 oz overtreft het nogal mijn gewichtsdrempel (ik draag bijna nooit meer dan 10 oz). Deze combinatie van stevigheid, stijfheid en gewicht zorgt ervoor dat de schoen een beetje baksteenachtig aanvoelt. Als u op zoek bent naar een schoen met een lage hielneus en uit een zware traditionele trainingsschoen komt, merkt u misschien niet op, maar voor iemand die ultralichte schoenen draagt, voldoen deze niet aan uw behoeften. Ik heb hier om deze reden niet meer dan 20 mijl op gezet - gewoon te veel schoen voor mij op dit punt in mijn hardloopleven. Interessant genoeg, na het schrijven van het grootste deel van deze recensie, heb ik een beetje rondneuzen en lijkt het erop dat Somnio misschien niet langer in het bedrijfsleven is - op hun website Nike Air Max Tavas Femme staan ??geen schoenen in stock, en het geratel op hun Facebook-pagina suggereert dat ze de winkel hebben gesloten. Ik heb echter Nike Air Max 270 Hombre heel goede dingen gehoord over de Somnio Nada (een ultralichte zero-drop racer), en Donald over Running and Rambling gaf aan dat ze mogelijk een nieuwe naam willen geven als een bedrijf genaamd Nada dat beweert "Born From The Minimalist Movement" te zijn "- bekijk de nadasports.com webpagina hier. Weet u niet zeker wat de deal is of dat ze nog steeds actief zijn - als u enig inzicht heeft, laat een reactie achter en laat het ons weten!
Profiel bekijkenStuur privébericht
qqqq1



Geregistreerd op: 06 Nov 2019
Berichten: 562

BerichtGeplaatst: 14-11-2019 03:47:10 Reageren met citaatTerug naar boven

https://www.pedi-u.com/shop-by-team/georgia-bulldogs/sam-vaughn-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/georgia-bulldogs/todd-gurley-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/georgia-bulldogs/trenton-thompson-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/iowa-hawkeyes/austin-kelly-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/iowa-hawkeyes/cedric-boswell-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/lsu-tigers/bert-jones-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/lsu-tigers/jeremy-hill-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/lsu-tigers/kevin-faulk-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/miami-hurricanes/andre-johnson-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/miami-hurricanes/chad-allen-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/miami-hurricanes/duke-johnson-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/miami-hurricanes/eddie-dunn-college-jersey
https://www.pedi-u.com/shop-by-team/miami-hurricanes/ed-reed-college-jersey
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum