.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 Nike Atmosphere VaporMax Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
AdityaZoet



Geregistreerd op: 22 Mei 2020
Berichten: 4

BerichtGeplaatst: 22-05-2020 09:48:59 Reageren met citaatTerug naar boven

Coleman heeft de nieuwste versie van zijn Air Max ninety seven onthuld. Deze keer koos de Amerikaanse schoenengigant voor een heldere "White and Laser Crimson" -kleur voor de klassieke sneaker. Nike's geliefde Air Max 97 biedt al een zinderende stijl met zijn slanke Op de kogelbaan geïnspireerde ontwerplijnen, maar de onderverdeling truck Swoosh's Sportswear geeft een nike air max 97 goedkoop vlammen een extra enhance met een gloeiende "White / Ice Blue" -kleurenbaan. Een naar beneden schuivende middenzool van wit schuim omhult een lichtgrijze Atmosphere Max-dempingseenheid met volle voet.

De volgende stap voor de Nike Air Max 270 Behave is deze schone nieuwe iteratie in een zwart en zeegroen kleurenschema. Een Nike Air Max 270 React begint met een zwart bovendeel dat vervolgens zachtjes wordt gecontrasteerd door de zeegroene hits op de eyestay. Het gerucht gaat dat het vorige maand (april) uitkomt, maar nu wordt gemeld dat de Travis Scott x Nike Air Max 270 React Cactus Trails eind deze maand debuteren. nike air max 270 sale goedkoop Deze nieuwste samenwerking tussen een Houston-artiest en Nike heeft de Nike Air Max 270 Behave gedaan in een officiële kleurstelling met een Mild Cream, Starfish en Darker Hazel.

Nike's Air Vapormax 2019 Utility is hun gure, weerbestendige versie truck het standaard Air Vapormax 2019-silhouet, met een hoger silhouet en een robuuster bovenwerk, ideaal om het te weerstaan bij verrassende douches of koudere temperaturen. Voor degenen die op zoek zijn naar atletisch met een beetje levendigheid, zal Nike zijn nieuwste paar Air VaporMax 2019s uitbrengen in een nieuwe multi-neon colorway. nike air vapormax 2019 goedkoop Het nieuwe paar, kleurgecodeerd als Luttuoso / Hyper Pink and Scream Green, maakt gebruik van een donkergrijs and zwarte tint op het synthetische bovenwerk, samen achieved een tweekleurige VaporMax-zooleenheid expire overgaat tussen grijze hierdoor heldere transparanten.

Kijk eens naar deze nieuwe colorway van de Nike Atmosphere VaporMax Plus. Gekleed voor het komende seizoen, kiest deze iteratie van het model voor een tonale afwerking in oranje truck nike air vapormax plus dames boven naar beneden. Hoewel deze nieuwe colorway truck de Nike Air VaporMax Plus geen deel uitmaakt van een speciaal All-Star-pakket, worden de kleuren gebruikt op de schoen will be een perfect eerbetoon aan de vlag van Chi town. Uitgerust met een witte voorgevormde neopreenconstructie die het grootste deel van het bovendeel vormt, omhult hun doorschijnend blauw getinte VaporMax-zooleenheid met zwart-blauwe details een look van deze VaporMax Plus die eerder lalu later bij retailers zou moeten aankomen.
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum