.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 paar opmerkingen Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
Banning



Geregistreerd op: 27 Dec 2019
Berichten: 378

BerichtGeplaatst: 23-03-2020 08:14:40 Reageren met citaatTerug naar boven

Mensen vragen me vaak hoe het is om een ??race te winnen. Nou, het is geweldig. Maar meer dan Adidas Zx Flux Damen winnen is de enorme omvang van wat ik heb bereikt. Als ik zo hard heb gewerkt voor iets en de finishlijn komt eraan, voor mij maakt het niet uit of ik op de 100ste of de eerste plaats kom, het feit dat ik het heb gedaan, is enorm. Als ik sta en naar de eindstreep kijk, in gedachten en in hun ogen, zie ik dat iedereen zijn eigen strijd heeft gewonnen, en dat inspireert mij meer dan wat dan ook.

Hardlopen Adidas Superstar Womens is mijn carrière geweest en dat zal altijd zo blijven omdat ik daar een passie voor heb. Ik ben nu begonnen mijn loopenergie te concentreren op ons kleine bedrijf "Trail Run Adventures". Het is een kans voor mijn man en ik om met de hardloopgemeenschap de geweldige plekken en mensen te delen die Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme we hebben gevonden tijdens onze reis van hardlopen en racen. Trail Run Adventures is bedoeld om mensen een ervaring te geven van niet alleen hardlopen, maar ook van de beste delen die de bestemming te bieden heeft, canyoning, surfen, yoga, paardrijden, fietsen, lokale keukens en wijnreizen, en nog veel meer. We hebben reizen in Bhutan, Madeira, Ecuador, Telluride Colorado, Noorwegen, Griekenland en andere inspirerende plaatsen. De trips zijn voor iedereen die ge?nteresseerd is in Nike Air Max Command Womens trailrunning. We bieden altijd opties voor langere of kortere runs en verschillende niveaus van avontuur. Ik ben altijd opgewonden om te zien wat er gaat komen in mijn hardloopwereld. Het is een plek met zoveel kansen. Ik hoop dat je snel met ons mee kunt op een van onze reizen.

In het verleden heb ik het gehad over enkele van mijn favoriete routes om te lopen in Colorado + de Pacific Northwest ... maar Nike Air Max 90 Herren er zijn er meer! Meer paden die mijn hart hebben gestolen + mijn ziel omhelsden. Colorado heeft duizenden kilometers aan paden en soms cre?ren deze paden een mooie cirkelvormige lus. Dit zijn allemaal bekende paden, maar ze lopen niet altijd in lussen. Soms doen mensen secties als uit + ruggen, soms gebruiken mensen ze als routes voor meerdaagse backpacktochten + soms kijken mensen gewoon naar de schoonheid van de bergen vanuit de populaire trailheads.

Maar ze cre?ren lussen - lussen die fantastisch zijn om rond te rennen!

Buffalo Mountain omvaart.
We beginnen met de verstandiger lussen, routes die je wat kilometers opleveren voor je volgende trailmarathon. Vervolgens zullen we het hebben over agressievere lussen, zodat je veel trailkennis hebt, ben je voorbereid om te trainen voor je eerste ultra-afstandsrace!

Dit pad ligt dicht bij de Front Range + Denver, waardoor het erg populair is in het weekend. Om dit tegen te gaan Adidas Zx Flux Hombre worden de weekenddagen afgewisseld met wandelaars + motorrijders, dus check zeker de kalender. In de herfst is een deel van de lus gesloten voor dieren in het wild. Je vindt meer informatie online, maar als je in deze periode bij de trailhead aankomt, maak er dan gewoon een mooie heen-en-weer-lus van.

Er zijn een paar opmerkingen over de Centennial Cone-lus. Ga eerst vroeg! Het zorgt ervoor dat u een parkeerplaats krijgt + het zorgt ervoor dat u vóór de hitte van de dag van de blootgestelde paden af ??komt. Er zijn twee trailheads - Mayhem Gulch, langs Highway 6 + de noordelijke kavel, langs Golden Gate Rd. Als je op de bovenste / noordelijke parkeerplaats parkeert, mag je een steile heen-en-weer-weg van / naar de Mayhem Gulch trailhead overslaan.

Als je eenmaal op pad bent ... veel plezier! Het is een begaanbaar pad met enkele steile Nike Air Max Tavas Womens hellingen + afdalingen die je een prachtig uitzicht op de omliggende uitlopers + canyons geven.
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum