.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 pratiquais toutes sortes Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
BanningGeregistreerd op: 27 Dec 2019
Berichten: 91

BerichtGeplaatst: 18-01-2020 09:39:22 Reageren met citaatTerug naar boven

Kara Goucher [05:34]: Weet je, ik denk dat we allemaal dat punt hebben in een race waarin we aan onszelf beginnen te twijfelen. Ik bedoel, ik heb het altijd gehad, zelfs in mijn beste races waar ik denk dat ik niet weet of ik dit kan blijven doen, ik voel me vreselijk, ik ren heel snel ... Ik weet niet hoeveel ik nog meer kan geven . Voor mij probeer ik terug te gaan naar plaatsen in de praktijk waar ik het moeilijk heb gehad. Weet je, niet elke dag is een geweldige dag. Zoals elke hardloper weet, heb je veel slechte dagen. Je hebt eigenlijk heel veel echt slechte dagen. Maar weet www.bristolpirates.co.uk je, je duwt ze door. Misschien haal je niet het tempo dat je wilde, maar kom je er toch doorheen. Wanneer ik een slechte dag heb, probeer ik te bedenken wat ik uit deze dag heb gehaald. Misschien heb ik mijn mijlen niet perfect bereikt, maar wat heb ik gekregen? Nou, ik leerde door ongemak heen te dringen en ik leerde hoe ik mijn lichaam moest positioneren. Dus ik probeer terug te gaan naar die plaatsen in races wanneer het moeilijk wordt. Ik denk dat ik hier eerder ben geweest en ik heb doorgedrongen en ik ben er doorheen gekomen. Ik probeer mezelf echt te herinneren aan alle keren dat ik slechte tijden heb doorgemaakt. Ik doe eigenlijk dat soort aanloop Nike Internationalist Femme naar de race. De nacht voor de race en ik koppel nachten voordat ik door mijn logboek kijk. Ik kijk door geweldige trainingen die ik heb gehad en ik kijk naar trainingen die Adidas Superstar Damen niet zo geweldig waren, maar die ik nog steeds had voltooid en er het maximale uit kon halen dat ik kon. Dat helpt me gewoon te beseffen dat er ups en downs zullen zijn in elk trainingsblok en in elke race. Je moet er gewoon een beetje bij blijven en jezelf eraan herinneren dat je er eerder bent geweest en er eerder doorheen hebt gevochten en je kunt het opnieuw doen.

Matt Orlando [6:53]: Ik ben er zelf meerdere keren geweest, dus daar kan ik me zeker in vinden. De volgende vraag is dus ook een door de gebruiker ingediende vraag van Twitter-gebruiker @Florida_Running. Ze wilde weten wat voor soort cross-trainingsactiviteiten je doet als onderdeel van je Adidas Stan Smith Womens trainingsregime?

Kara Goucher [7:11]: Weet je, ik ben heen en weer gegaan op crosstraining. Toen ik naar Alberto rende, heb ik veel crosstraining gedaan, waarbij ik elliptisch en fietsen, aqua-joggen en hardlopen onder water hardlopen. Ik deed bijna net zoveel als tijdens het hardlopen. Het was een soort split waarbij 2/3 van mijn kilometers van hardlopen zou zijn en nog een derde van alle cross-training. Toen rende ik een tijdje naar Jerry Schumacher en dat liep gewoon. Ik heb echt geen crosstraining gedaan. Nu ben ik eigenlijk weer 2 weken bezig met een nieuw programma en neig ik naar meer gewoon hardlopen. Ik werd dit jaar behoorlijk opgejaagd dus ik deed veel elliptisch, veel aqua-joggen. Ik denk dat wanneer je een paar dagen in het zwembad moe en vermoeid bent, saai is, maar echt therapeutisch voor je lichaam. Ik vind dat Nike Cortez Femme het veel helpt. Ik heb gemerkt dat elliptisch het beste voor mij is om hardlopen na te bootsen, mijn hartslag verhogen en het kunnen volhouden en het gevoel hebben dat mijn hele lichaam aan het sporten is. Dus dat zijn de twee dingen die ik het meest zou aanbevelen, aqua-jogging en elliptisch.

Ik hoefde niet te stoppen om te plassen tijdens de race, dus ik ben blij dat ik niet te veel heb gehydrateerd. Ik bracht wat zout in een Ziploc en had het voor de race en had wat Nuun voor de race. De afgelopen maand of zo, was ik van plan om een ??handheld met Nuun erin te brengen en waarschijnlijk op een bepaald punt in de koers te dumpen. Ik wilde Gatorade niet drinken, omdat ik bang was dat het met mijn maag zou knoeien, maar dit betekent dat ik in de loop van 26.2 geen verloren elektrolyten heb vervangen, behalve een kleine Gatorade Adidas Yeezy Boost 350 Womens die ik rond 21-22 nam omdat ik hoopte op een magische boost in die ruige kilometers. Dat was ook de laatste keer dat ik water nam, omdat ik geen seconde wilde verliezen. Ik had uiteindelijk een behoorlijk kussen, dus ik had wat tijd kunnen nemen om slimmer te zijn en meer te hydrateren tijdens die laatste paar mijlen, en ik zou zeker een handheld bij Nuun dragen zodat ik wat elektrolyten kon opnemen die ik weet heeft geen invloed op mijn maag.

De hele trainingscyclus had ik Margarita Shot Bloks of Honey Stingers gebruikt. Ik dacht er pas zaterdagmiddag aan om brandstof te krijgen, toen ik besefte dat ik geen Shot Bloks of Stingers had. Ik ging zaterdag weer naar de expo om hallo tegen mensen te zeggen en was te overweldigd door de drukke expo om meer tijd te besteden aan het zoeken naar de margarita-smaak. Ik had die ochtend Nike Air Max Command Femme een paar zwarte kersen geplukt en besloten dat het goed zou gaan, en dat ik liever opsta en tijd besteedde aan het benadrukken van de margarita. In de toekomst zal ik ervoor zorgen dat ik de margarita's heb, omdat het zoutgehalte zo is, dus koppeling.
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum