.:: K Lierse SK ::.
 
 
 
 
 t, de vochtgevoelige garens van het materi Volgende onderwerp
Vorige onderwerp

Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
caicai2017



Geregistreerd op: 30 Mei 2019
Berichten: 223

BerichtGeplaatst: 18-11-2019 06:56:12 Reageren met citaatTerug naar boven

De schoenplaat heeft twee updates van de Nike Force Zoom Trout 5 die zijn gebaseerd op enkele van Trout's favoriete silhouetten als kind. Een daarvan is een middenvoetband die doet denken aan vroege Nike Baseball Huarache-schoenplaatjes. De andere is een uitgesproken neus uit de Nike Air Max Diamond Elite. (Het is de tweede keer dat de functie op een Forel-schoenplaat Nike Air Force 1 Womens verschijnt - de Nike Force Zoom Trout 4 had een vergelijkbare teenkap die werd gecombineerd met een door de computer ontworpen Nike Air Max 270 Mujer plaat.) Forel vroeg persoonlijk om zowel de riem als de neuskap toegevoegd aan de Trout 6.Voor Trout, geven die connecties met Adidas Superstar Womens cleats uit zijn verleden een speciale relatie aan met zijn eigen uitrusting als kind, maar ook een breder bewustzijn van zijn jonge fans. Zijn welwillendheid jegens kinderen is bekend, hij geeft handschoenen, truien, vleermuizen - zelfs thuisrennen voor fans. Hij waardeert de bijna magische kracht die uitrusting heeft op een jonge speler, dezelfde kracht die hij op hem had. Hij wilde een schoenplaat ontwerpen waarop elk kind zou worden ge?nspireerd om in te stappen, maar het moest ook een hulpmiddel voor je spel zijn, niet het mondstuk dat tegen je schreeuwt. "Kinderen hebben een unieke Nike Internationalist Mujer relatie met hun uitrusting," zegt Trout. “Natuurlijk denk je aan jonge kinderen die deze schoenplaat dragen en ze er Nike Air Max 270 Mujer goed uit laten zien, en nog belangrijker, ze een goed gevoel geven. Met Nike kan ik veranderen wat ik wil, en daarmee kan ik een aguasjimenez.es schoenplaat maken die jonge spelers hopelijk graag willen dragen. ”
Daarom bijt de man die misschien wel de beste honkbal ooit is, niet meer op zijn lip bijt bij het ontwerpen van zijn kenmerkende klamp. Hij heeft nog een paar dingen te zeggen.
De Nike Force Zoom Trout 6 brengt 5 juli uit op nike.com en bij geselecteerde retailers. Serena Williams stapt het grasveld van Londen binnen in een prachtige witte jurk compleet met gebreide texturen. Net zo prominent is een toegevoegd element op het kledingstuk: een genaaide Swoosh-broche gemaakt met Swarovski ? -kristallen.
Bijgenaamd "de Adidas Superstar Mujer Broosh", werd het accessoire ge?nspireerd door decoratieve sieraden van vorige generaties. "Ik wilde ook dat ze het gevoel Nike Air Max 95 Womens had dat het iets was dat haar grootmoeder had kunnen dragen, maar geef het natuurlijk een moderne draai en maak het precies goed Nike Air VaporMax Womens voor Serena", zegt Abby Swancutt, Global Design Director voor NikeCourt.
De Swoosh bestaat uit 34 kristallen - de leeftijd waarop Serena haar meest recente London Slam in 2016 won. Het is de eerste Swarovski ? -kristal Swoosh gemaakt met Nike. optimale temperatuur zodat zweten, oververhitting of gekoeld worden een training niet storen. Over het algemeen neemt de luchtstroom in kleding af terwijl je zweet omdat de stof verzadigd raakt, maar met Nike AeroAdapt neemt deze toe. Dat komt omdat op het moment dat AeroAdapt zweet detecteert, de vochtgevoelige garens van het materiaal de stof openen om lichaamswarmte af te geven en lucht binnen te laten. Hoe natter het materiaal wordt, hoe meer het opent. Terwijl Nike Air Force 1 Damen het vocht verdampt, sluiten de ventilatieopeningen de lichaamswarmte vast, waardoor wordt voorkomen dat de atleet zich Nike Air Max 90 Femme Bleu gekoeld voelt of nat blijft tijdens een warming-up of afkoeling.
De technologie reageert op iedereen die het draagt, wat betekent dat Nike Air Force 1 Mujer vocht, zowel van zweet en het milieu, als persoonlijke lichaamstemperatuur, kan be?nvloeden wanneer de ventilatieopeningen openen en hoe lang het duurt voordat de ventilatieopeningen sluiten en de panelen drogen
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   



Volgende onderwerp
Vorige onderwerp


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: Ti2000 by Port-All :: Tijden zijn in GMT + 1 uur
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum